Coaching met Hyron C

 

In een coachtraject met Hyron C gaan we met u op zoek naar de kern van wat u beweegt.

We helpen u om  keuzes te maken én richting te geven aan uw bedrijf, uw leven of uw carrière. 

In de coachtrajecten maken we gebruik van  de zogenoemde ODC meting                        .

Een unieke methode die uitgaat van de natuurlijke kwaliteiten en het ontwikkel-potentieel van mensen.

De ODC-meting wordt ingezet als tool in competence management, coaching en change management. 

Het is hét instrument om snel en effectief tot de juiste interventies te komen. De ODC is een gevalideerde en beproefde assessmenttool met uitzonderlijke resultaten.

 

 

 

 

 

ODC als assesmenttool

 

De ODC meting is een assessmenttool gebaseerd op de analytische psychologie van de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung (1875-1961). Wat de ODC uniek maakt, is de gevalideerde meting van onbewuste drijfveren.

Als mens worden wij in hoge mate gedreven door ons onbewuste, het 'gedeelte van de ijsberg onder het wateroppervlak'. Tot voor kort was het onmogelijk om dit mee te nemen in assessments. 

 

Met de ODC wordt daar verandering in gebracht: door de samenstelling van de meting en het gebruik van archetypische beelden, geeft dit instrument inzicht op drie niveaus: natuurlijke kracht, natuurlijk potentieel en kwetsbare kracht.

Hiermee heeft u een aanknopingspunt voor selectie, competentie management en zowel persoonlijke- als professionele ontwikkeling. Daarnaast levert het zicht op onbewuste drijfveren, voorspelt het functioneel én disfunctioneel gedrag onder stress en is het een uitstekend hulpmiddel bij het samenstellen van succesvolle teams.