Hyron C helpt u uit de impasse

 

In zee gaan met Hyron C betekent dat u keuzes gaat maken.

Door vragen te stellen, te observeren, te confronteren, u een spiegel voor te houden en te adviseren. Wij richten ons daarbij vooral op MKB en familiebedrijf.

 

 

 

Coaching & Mediation

 

 

Hyron C biedt naast advies, coaching en conflictbemiddeling aan. Instrumenten die kunnen helpen om relaties en onderlinge verhouding weer in balans te krijgen. In coachtrajecten maken we gebruik van het ODIN Development Compass (ODC meting) van Odin Company.

Bemiddeling en mediation doet Hyron C vooral in de zakelijke sfeer bij kwesties rondom bedrijfsopvolging, conflicten in het bestuur of rondom eigendom en toekomst van de onderneming. 

 

 

 

Advies en begeleiding

 

Hyron C adviseert, begeleidt en bemiddelt. We kijken met u waar en waarom het stokt. Bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • Stagnatie in de ontwikkeling en bedrijfsvoering van uw bedrijf.
  • Vragen rondom uw persoonlijke toekomst of van uw bedrijf.
  • Een conflict met uw bestuur en aandeelhouders.
  • Spanningen over bedrijfsopvolging in uw  familie en bedrijf.
  • Corporate Governance issues als de mogelijke instelling van een Raad van Commissarissen                                                 .
  • Problemen bij (her)financiering, aandelentransacties en verkoop.

Waar ook u ook mee zit, Hyron C zorgt dat er wat gebeurt. Uit uw bestaande situatie creëren we gezamenlijk een nieuwe. Door met respect te kijken naar wat er gebeurt, te achterhalen wat de stagnatie veroorzaakt en door vindingrijk en creatief te zijn. Samenwerking met Hyron C brengt u weer rust en u kunt verder met de oplossing.